top of page

Šī kļūda sabojās mičošanas bildes un video

Apgaismojums, kas izskatās labi cilvēka acij, ne vienmēr “patīk” kamerai. Ja mičošanas laikā tiek iedegts ugunskurs un dažas sveces, noskaņa būs romantiska, taču jūs būsiet pieļāvuši kļūdu, kas izskatīsies šādi...

Fotogrāfs sāks žilbināt jūs ar zibspuldzi, lai pārliecinātos, ka bildas nav tumšas un neskaidras. Foto būs okej, bet Tavas acis it nemaz nejutīsies okej....


Kāzu video kvalitāte

Un video... Nu video būs ļoti tumšs, pilns ar zibspuldzes zibšņiem un “graudiņiem”, kas rodasnepietiekamos gaismas apstākļos.Ne miņas no romantiskās noskaņas, ko juti mičošanas laikā.Bet pietiks briesmu stāstu! Kā to risināt?




Apgaismojums mičošanas vietā


Pirmais ietiekums ir mičošanas vietu izdekorēt ar pēc iespējas vairāk gaismas avotiem. Lampiņu virtenes, daudz, daudz svecītes, neona uzrakstī un gaismu dekorācijas. Tie piešķirs mičošanas vietai īpašu noskaņu, kā arī foto un video izskatīsies maģiski!


Iespējams, Tava diena jau ir pavisam tuvu un vairs nav laika šo noorganizēt. Tas nekas! Videogrāfiem ir arī savs apgaismojums, ko uzstādīt mičošanas vietā, kas palīdz ne tikai video, bet arī foto uzņemšanai. Te arī piemērs, kur izmantojām LED gaismas paneļus, lai izgaismotu mičošanas vietu.



bottom of page